Lost & Found

"Lost & Found" på The Old Irish Pub.

På The Old Irish Pub vet vi at en god kveld kan fører til gode minner man sent vil glemme. Når du koser deg selv i sang, dans og latter med venner - kan en bortglemt lommebok, nøkler eller jakke lett gå tapt i mengden.

Vår "Lost & Found"-avdeling er dedikert til å sørge for at disse glemte eiendelene finner veien tilbake til sine rettmessige eiere. Fra det øyeblikket du trår inn på vår pub, er vår øverste prioritet ditt velvære og sikkerhet – og det inkluderer også å ta vare på det du skulle glemme eller miste.

Slik fungerer det:

  1. Bortglemte eiendeler: Hver kveld samler personalet vårt opp alle bortglemte gjenstander og oppbevarer dem trygt på puben.

  2. Henvendelse: Hvis du tror du har etterlatt noe, vennligst ta kontakt med din lokale pub via facebook eller e-post for å høre om retningslinjene for lost & found. På The Old Irish Pub Majorstuen må du komme personlig innom.

  3. Henting: Etter du har forhørt deg med din lokale pub, så kan gjenstandene hentes på puben innenfor de åpningstidenene du har blitt informert om. Husk å ta med ID for å bekrefte din identitet.

    Vi oppfordrer alle våre gjester til å dobbeltsjekke eiendelene sine før de forlater puben. Skulle uhellet likevel være ute, er vi her for å hjelpe og sørge for at "Lost" raskt blir til "Found"!

Trykk for å komme til din pub her.