Velkommen til The Old Irish Pub - Stavanger


Puben holder til i de kjente originale røde sjøhus på Nedre Holmegate midt i sentrum. Der den gamle sjarmen husene alltid har hatt, lever videre med vårt konsept. Den irske puben fyller to etasjer med over 1000 festglade mennesker der man kan skape minner for livet med et stort dansegulv.

Hver helg flyr vi inn live band fra blant annet Irland for å gi dere festlige musikalske opplevelser. Utover kveldene tas festen til et nytt nivå når vår DJ inntar scenen med festmusikk til et danseglad publikum! Våres ansatte har alltid et smil om munnen og uansett hvilken retning du vender blikket, ser du glade mennesker.


The Old Irish Pub er en, stemningsfull og romslig pub som skaper rammene for alle slags fester og arrangementer; alt fra fotball på storskjerm, utdrikningslag, julebord og konserter.

På The Old Irish Pub kan du utforske vårt store barunivers. Våre bartendere er alle utdannet via The Old Irish Pubs eget unike Academy, og vi stiller høye krav til våre ansatte bak baren.


The Old Irish Pub er Nordens største pubkjede. Vi er en pubklubb for det voksne publikummet, og vi inviterer deg til å danse hele natten på bordene til de største hitene fra 80-, 90- og 2000-tallet. Man skal aldri se bort ifra at det oppstår allsang blant alle når festen står på det høyeste. Det skaper en atmosfære som ikke kan forklares, men bare må oppleves. Uansett om du skal møtes med vennene etter jobb, se de største fotballkampene på storskjerm, opplev en av våre mange spennende live-konserter med ekte irsk musikk eller bare kose seg i gode venners nærvær - er The Old Irish Pub stedet for deg!


Kontakt

Old Irish Pub


Stavanger

Nedre Holmegt. 12-20

4006 Stavanger


Kontakt pubben

+4795978080

4006@oldirishpub.no


Lorem ipsum

<>